Warta

  • 2021 Annual Company Meeting Report.

    2021 Laporan Rapat Perusahaan Tahunan.

    Wektu saya suwe, wektu kliwat, 2020 wis kliwat, 2021 sregep teka. Zhejiang Bright Commodity Co., Ltd. kanggo ngucapake matur nuwun marang kabeh staf amarga kerja keras ing taun kepungkur, nganakake rapat tahunan Taun Anyar tanggal 23 Januari 2021. Para pimpinan lan ...
    Waca liyane
  • The people are united to fight the epidemic

    Masyarakat padha bebarengan kanggo nglawan epidemi kasebut

    Liu Liang Yan asli saka Quzhou, wis melu ekspor perdagangan manca produk tisu basah ing Hangzhou. Juni 2018, Liu Liang Yan bali menyang kutha asale kanggo nggawe bisnis ing klompok industri hijau wilayah Baisha, pendirian Zhejiang Bright Commodity Co, LTD Perusahaan ...
    Waca liyane
  • Warmly celebrate the opening ceremony of Zhejiang Bright

    Ngrayakake upacara pambukaan Zhejiang Bright kanthi anget

    Ing wayah esuk tanggal 22 Agustus 2018, perayaan pembukaan gedhe Zhejiang Bright Commodity Co., LTD. Bu Liu ngaturake ucapan selamat ing papan kasebut lan ngetokake potongan pita. Kabeh wong melu upacara kanthi kostum lengkap, mlebu ing swasana sing migunani lan hebat, lan shar ...
    Waca liyane