Masyarakat padha bebarengan kanggo nglawan epidemi kasebut

Liu Liang Yan asli saka Quzhou, wis melu ekspor perdagangan manca produk tisu basah ing Hangzhou. Juni 2018, Liu Liang Yan bali menyang kutha asale kanggo nggawe bisnis ing klompok industri hijau wilayah Baisha, pendirian Zhejiang Bright Commodity Co., LTD Perusahaan ngekspor 95% produke menyang Jepang, Amerika Serikat, Eropa lan negara lan wilayah liyane, lan perdagangan asing pungkasan taun kepungkur cacahe luwih saka 40 yuta yuan.

Ing tanggal 23 Januari 2020, Liu Liangyan, sing ana ing perjalanan bisnis menyang Jepang, ndeleng warta babagan epidemi virus corona anyar ing China lan nyerah plancongan bisnis kanggo tuku akeh topeng kanggo kanca-kanca ing China. Sawise mulih, dheweke kanthi cepet ngirim sekelompok 70% tisu pembasmi tangan alkohol isopropil alkohol sing diekspor menyang Malaysia lan dikirim menyang wilayah utama epidemi kasebut. Sekaligus, dheweke ngrencanakake nerusake kerja tanggal 17 Februari, lan nyiapake serangkaian informasi kayata daptar tugas staf lan pengenalan produk perusahaan, lan nglamar area aglomerasi tanggal 2 Februari kanggo nerusake kerja kanthi cepet.
Tanggal 3 Februari, rong desinfektan ngilangi lini produksi Bright Daily Products kanthi resmi nerusake kerja. Liu Liangyan ujar manawa perusahaan kasebut nerusake kerja sawise ngukur suhu awak saben dina lan proteksi desinfeksi kanggo kabeh karyawan, lan karyawan sing mbalek maneh wiwit tanggal bali menyang Qiu diamati 14 dina tanpa kelainan sadurunge bisa miwiti kerja.

"Kapasitas produksi 10-potong lini produksi saben dinane 30.000 paket, lini produksi 60-potong bisa ngasilake 100.000 paket, lan isih bisa ngasilake produksi lembur." Liu Liangyan ngenalake manawa kanggo menehi kontribusi marang perjuangan domestik nglawan epidemi kasebut, dheweke mutusake kanggo nundha kabeh telung kontan pesanan ekspor asing sing dijadwalake sadurunge taun, sing akibate perusahaan kasebut entuk ganti rugi ekonomi sing dhuwur. "Nuwun sewu banget marang para pelanggan manca negara, nanging aku dadi anggota partai lan bakal menehi prioritas utama kanggo ibu negara lan menehi prioritas kanggo nglindhungi kebutuhan warga negara saka epidemi kanthi pandhuan Komite Pusat Partai lan dokumen pamrentah kotamadya." Liu Liangyan kandha karo mesem.

Bisa dingerteni yen wiwit kerja maneh, Bright Daily Products wis adol luwih saka 2 yuta tisu disinfektan menyang pirang-pirang kutha kayata Shanghai, Hangzhou lan Beijing. "Saliyane pasokan normal, kita wis nyumbang luwih saka 80.000 potongan kanggo dalan, desa lan taman kanak-kanak ing Quzhou lan Hangzhou." Liu Liangyan ujar manawa pencegahan lan pengendalian epidemi minangka prioritas utama saiki lan bakal terus kekuwatan perusahaan supaya bisa menang pencegahan epidemi lan blokade kontrol.

singlenewsimg


Wektu kiriman: Apr-07-2021